Понеділок, 29.04.2024, 18:33
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Форма входу

Головна » 2020 » Травень » 8 » До уваги батьків майбутніх першокласників
15:47
До уваги батьків майбутніх першокласників

До уваги батьків

майбутніх першокласників!

 

З 12.05. по 12.06.2020р.  року Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів  № 19 буде  здійснювати набір дітей  до 1-го класу.

Документи будуть прийматися:

- електронною поштою у сканованій формі без електронного цифрового підпису із дотриманням вимог щодо реєстрації, надісланих у такий спосіб вхідних документів, окремо від інших документів із зазначенням електронної адреси відправника та адресата;

- одного з батьків особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу) із забезпеченням дотримання основних правил санітарно-епідеміологічного захисту (у засобах індивідуального захисту).

Для зарахування дитини до першого класу подаються наступні документи:

  1. заява (форму заяви подано у рубриці «Набір у перший клас»);

2.копія свідоцтва про народження дитини;

3.оригінал медичної довідки форми 086-1/о

  1. копія документу (оригінал пред’явити), що підтверджує право дитини на першочергове зарахування (тобто проживання на території обслуговування): паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист, довідка про звернення за захистом в Україні) одного з батьків дитини чи законних представників;

 Нагадуємо про відповідальність батьків за повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу та права письмового оскарження неправомірної відмови у зарахуванні до закладу освіти.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися у наказі «Про особливості зарахування, відрахування та переведення учнів Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №19 в умовах карантину», який розміщено  у рубриці «Накази» .

З повагою адміністрація

Переглядів: 223 | Додав: Angelschool19
Статистика
Календар України. Українське ділове мовлення
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Чернівецька гімназія №3 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz